Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

S’extremen les mesures de prevenció a la Residència Sant Gabriel

15/07/2021

S’extremen les mesures de prevenció a la Residència Sant Gabriel

L’Ajuntament de Centelles i la residència Sant Gabriel informen que s’ha detectat un cas positiu d’una treballadora del centre ja vacunada. Davant d’aquesta situació cal mantenir la calma i reforçar les mesures supervisades pel Departament de Salut Pública i en coordinació amb l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Centelles.

La velocitat de transmissió comunitària és molt alta i és un moment crític on s’han d'extremar les mesures de protecció la establertes: mascareta, distància i desinfecció mans. Tot i així la residència és un lloc segur i, malgrat aquesta situació, com s’ha fet des de l’inici de la pandèmia, es controla si hi ha algú amb símptomes compatibles amb COVID-19, tant personal com residents. 

Es demana a les famílies restringir el nombre de contactes, és a dir, que siguin sempre els mateixos que fan les visites i, les persones amb pauta vacunal no completa o que no estiguin vacunades es demana que s’abstinguin d’accedir fins que la situació millori. Tanmateix es demana que les persones residents no tinguin contacte amb nens i menors no vacunats.