Concert de primavera
Aplec Turó Puigsagordi
Exposició i conferències Primera República
Miniconcerts de primavera
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Documental de Berta a Teo
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Jordi Vila Llàcer guanya el 79è Premi Centelles

30/08/2021

Jordi Vila Llàcer guanya el 79è Premi Centelles

El diumenge 29 d’agost es va fer el lliurament del Premi Centelles a la seu del Marçó vell on hi ha instal·lada la mostra.

Enguany van assistir tots els premiats, el guardonat i els dos accèssits. El guanyador és Jordi Vila Llàcer, de Sant Feliu de Llobregat amb l’obra Erosió. Les mencions honorífiques van ser per Clara Isabel Arribas Cerezo de Zamora amb Alienación. Arquitectura VIII i per Imma Parés de Tona amb S’aixeca la boira.

Va presentar l’acte l’alcalde Josep Paré Aregall que va agrair la tasca de la Comissió i va anunciar que l’any vinent, 80 edició, serà un any especial. Va destacar “l’alt nivell del Premi tot i ser un any difícil, ja que per decidir el guanyador hi va haver molt debat entre el jurat”. La regidora Anna Chávez Calm va llegir el veredicte i a continuació es van lliurar els premis.

Enguany hi ha participat 138 obres, hi va haver una preselecció de 71 obres i en varen presentar 66 al jurat. De les quals 26 van ser les designades per formar part de l’exposició. La mostra estarà obert fins el 12 d’octubre.

El jurat estava format per: Francesc Fortuny Cavalier, Jordina Orbañanos Chao, Gerard Mas Pujolràs, Quim Domene Berga, Dolors Rusiñol Masramon, presidenta Anna Chávez Calm i secretària Tere Roma Viñets.