Aplec Turó Puigsagordi
Exposició i conferències Primera República
Miniconcerts de primavera
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Documental de Berta a Teo
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Homenatge a Griselda Karsunke emotiu i amb molt públic

29/11/2021

Homenatge a Griselda Karsunke emotiu i amb molt públic

El casal Francesc Macià va acollir l'homenatge a Griselda Karsunke, artista fortament vinculada amb Centelles, va ser aquest passat diumenge amb un local pràcticament ple. L'acte va tenir dues parts: la protocol·lària (conduït per Antoni Serés) a l'interior del teatre, on van intervenir Carmelo Martínez, vicepresident de l'ACGC), Gustau Molas (AC Amades i Josep Paré Aregall, alcalde de Centelles que va agrair a tothom la seva presència i participació i va recordar una mica l'homenatjada "sempre va estar amb Centelles i treballant per el poble". Al casal hi va haver una actuació de la Coral La Violeta, parlaments diversos entre ells del marit de la Karsunke, Josep M. Gol que es va mostrar satisfet de l'acollida que va tenir l'acte, van seguir actuacions dels Perdigots, nom que es dóna als músics de gegants a Barcelona i el ball de la Cultura i el Treball.

Tot l'acte va estar presidit pels quatre gegants del poble i els dos gegants de l'Agrupació que enguany porten els geganters de Tortosa. Abans d'acabar es va presentar el llibre "Griselda, la teia de l'imaginari" i la segona part va ser a l'exterior on es va fer una cercavila fins a la plaça major, passant pel carrer Hospital, on hi va haver ballada amb els quatre gegants de Centelles i els dos de l'Agrupació, en Treball i la Cultura que va dissenyar Karsunke, i una foto de record amb tots els implicats.

Griselda Karsunke va néixer el 1946. De pare alemany i mare catalana va estar molt compromesa amb la vida associativa i cultural del país. Va estudiar a l'escola Massana i va estar en actiu, en el món associatiu, fins a l'1 de maig de 2020 quan va morir.