Aplec Turó Puigsagordi
Exposició i conferències Primera República
Miniconcerts de primavera
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Documental de Berta a Teo
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Guanyadors del concurs de carrers, racons embruixats i fotografies del Cau de Bruixes 2022

02/03/2022

Guanyadors del concurs de carrers, racons embruixats i fotografies del Cau de Bruixes 2022

El carrer de l’Hospital amb “La lluna de foc dels Sagrats Cors” i “El racó de la Parenta” al pas de Cal Comte són els guanyadors del 2n Concurs de carrers i racons embruixats del Cau de Bruixes de Centelles que es va fer el cap de setmana del 12 i 13 de febrer passats. Josep Antoni Llorens (enllorens), és el guanyador de la segona edició del concurs de fotografia d’instagram.

Pel que fa als carrers, “La lluna de foc dels Sagrats Cors” del carrer de l’Hospital va obtenir 135 punts, seguit en segona posició pel carrer de Sant Antoni amb 117 punts i els carrers Nou i Socós en tercera posició amb 99 punts.

“El racó de la Parenta” al pas de Cal Comte va obtenir el primer premi amb 113 punts, seguit del Passatge del carrer Sant de Cristòfol amb 68 punts i el pas del carrer dels Estrangers “La fosca nit” amb 63 punts.

Pel què fa al concurs de fotografies d’Instagram el guanyador ha estat Josep Antoni Llorens (enllorens), en segon lloc Noemí Alarcón (naio_al) i, en tercer lloc, Gabriel Pérez (gpconill). En total s’han presentat 310 fotografies.