Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Es recullen 2.242 quilos de material d’ajuda humanitària per Ucraïna

15/03/2022

Es recullen 2.242 quilos de material d’ajuda humanitària per Ucraïna

La campanya d’ajuda humanitària al nostre poble ha recollit 2.242 quilograms de material per enviar a Ucraïna als refugiats per la guerra. Un total de 188 caixes amb medicaments, mantes, roba d’abric, higiene personal i aliments que es faran arribar a destí a través del Centre de Distribució de Sant Fost de Campsentelles coordinat amb el consolat d’Ucraïna a Barcelona i diferents ONG’s de la zona.

La recollida de material es feia, fins al 10 de març, de manera individual al Casal Francesc Macià o a través de tots els centre educatius del municipi (escola bressol Niu d’Infants, escola Xoriguer, escola Sagrats Cors, escola Ildefons Cerdà, Institut Pere Barnils, Escola Municipal de Música i Escola d’Adults   que hi han participat activament. S’han recollit 171,5 kg de medicaments, 492 kg de mantes i roba d’abric, 760 kg de productes d’higiene i 818,5 kg d’aliments.

Des de la Taula de Cooperació i Solidaritat, coordinadora de l’ajuda a nivell local, s’informa que ja no es recollirà més material i que, les persones que vulguin seguir col·laborant es poden informar a través de la pàgina web www.centelles.cat/ucraina on hi surten les ONG’s que treballen sobre el terreny. El Govern de Catalunya, en la línia que estableixen la majoria d'organitzacions internacionals, destaca que la forma més efectiva de canalitzar l'ajuda és fent aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen sobre el terreny.