Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Torna la Mobile Week a Centelles

18/05/2022

Torna la Mobile Week a Centelles

Aquest cap de setmana hi ha activitats de la Mobile Week a Centelles amb el lema Hola, tecnologia. Ei Centelles. Així el divendres 20 i el dissabte 21 es faran una multitud de tallers i conferències. Centelles és l'únic municipi de la comarca que hi participa.

A l'acte de presentació, celebrat el dimarts, a l'Ajuntament del poble, l'alcalde Josep Paré Aregall, va explicar "la voluntat de contribuir des de l'Ajuntament i des de l'escola d'adults a un acte important com aquest, ja que aquesta edició està molt pensada per famílies".

Marta Fernández, cap de la Mobile Week, va recordar que "volem arribar a tot el territori afrontant els nous reptes de la tecnologia" va acabar agraint a Centelles dient que "estava segura que serà un gran èxit". Va recordar que han arribat ja als 75 mil seguidors.

Ester Prat, delegada de Caixabank al poble "estem molt orgullosos de poder col·laborar amb la societat civil i va agrair a l'Ajuntament la seva contribució".

Anna Chávez Calm va agrair a "l'escola d'adults, Caixabank i Mobile Week que hagin tornat a fer la setmana que enguany serà més lúdica i que sigui per tots els públics per poder saber millor que és la tecnologia".

Per l'alcalde, "Centelles és un poble amb molta activitat i amb un teixit associatiu molt important. Tenim prop de 50 entitats". Divendres hi ha una xerrada sobre Dones STEM. Unes fora de sèrie i un taller amb el títol STEM. Un món connectat.

El dissabte 21 és el dia de més activitat, l'anomenat Family Day, amb tallers com: Navalla suïssa de butxaca, Robòtica, eines de comunicació telemàtica, jocs de taula digitals i físics i introducció al món dels DJ. Les xerrades que es faran són: Tecnologia 5G i casos d'ús, combatre les Fake News i Seguretat i responsabilitat a les xarxes socials.

Els actes es fan al Niu del Palau, als Horts de cal Comte, la plaça Major, el Casal Francesc Macià i la zona de l'antic cafè del Palau.

També hi haurà inflables i jocs gegants per la mainada, Escape Room, futbol robòtic, servei de menjar i begudes i concert de cloenda amb el DJ Oriol Kuru.