Aplec Turó Puigsagordi
Exposició i conferències Primera República
Miniconcerts de primavera
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Documental de Berta a Teo
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús per a joves fins a 36 anys

29/09/2022

Subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús per a joves fins a 36 anys

Fins al 7 d'octubre les persones fins a 36 anys que tinguin un contracte de lloguer o cessió poden sol·licitar una subvenció per al pagament del lloguer.

Per a optar a aquesta subvenció, entre els requisits que cal complir són:

• Tenir fins a 36 anys.

• Empadronament a l'habitatge llogat.

• No tenir relació de parentiu amb la persona arrendadora.

• Ingressos màxims de la unitat de convivència iguals o inferiors a 23.664,15€ (de l'exercici 2021, única i exclusivament).

• Imports màxims del lloguer mensual o preu de cessió a la demarcació de Barcelona: 650 euros. En el supòsit d'habitació no pot ser superior a 350 euros. Per a famílies nombroses, famílies monoparentals i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i barem de mobilitat favorable, l'import màxim de lloguer mensual és de 900 euros.

• L'import de la subvenció és:
- 20% de l'import del lloguer anual quan l'esforç per pagar el lloguer sigui igual o inferior al 30% dels seus ingressos.
- 30% de l'import del lloguer anual quan l'esforç per pagar el lloguer sigui superior al 30% i inferior al 40% dels ingressos.
- 40% de l'import del lloguer anual quan l'esforç per pagar el lloguer sigui igual o superior al 40% dels ingressos.
- S'estableix un límit màxim de 250 euros mensuals i un mínim de 20 € per habitatge.

El termini per a presentar la sol·licitud finalitza el dia 7 d'octubre de 2022 a les 15 hores i es pot fer de forma telemàtica.

La documentació que cal presentar és:

• Contracte de lloguer d'habitatge, habitació i/o cessió d'ús, a nom de la persona sol·licitant, el qual ha d'acreditar l'obligació de l'arrendatari del pagament de la fiança a l'arrendador.

• Rebuts del pagament del lloguer corresponents a l'any 2022 fins a la data de presentació de la sol·licitud, on ha de constar el nom de l'arrendador/a, de l'arrendatari/ària, el concepte i l'import.

• Full de transferència bancària (RE-704) a nom de la persona sol·licitant, del compte on s'ha d'ingressar la subvenció.

• Si s'escau: llibre de família, títol de família nombrosa, títol de família monoparental i/o certificat de discapacitat...

Per a més informació, es pot contactar amb l'Oficina de Promoció Econòmica al carrer Nou, 11, telèfon 938 811 257 o a través de l'adreça electrònica cntl.ope@centelles.cat

[VEURE INFOGRAFIA]