Bibliocabina
Presentació llibre
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Reunió amb tècnics d'igualtat de la FEMP

19/10/2022

Reunió amb tècnics d'igualtat de la FEMP

Reunió a l’Ajuntament de Centelles amb Joaquín Corcobado, cap de l’Àrea de Ciutadania i Drets Socials de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), María del Pilar Fraile Caravaca, tècnica de la Direcció General d’Igualtat i Política Institucional de la FEMP i Isabel García Calvo, tècnica de la Subdirecció General d’Estudis i Cooperació de l’Institut de les dones del Ministeri d’Igualtat.

Durant la reunió s’ha parlat de la importància de fomentar la conciliació familiar i professional per a persones que es dediquen a les cures, ja sigui cuidant a un familiar com en l’àmbit del treball. La conciliació familiar afavoreix una organització més equilibrada entre el temps dedicat al treball productiu i el dedicat a la vida personal i familiar, però les persones cuidadores dediquen gran part del seu temps personal i familiar a cuidar l’altre.

La realització d’activitats de foment de la conciliació implica millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, en conseqüència, també millorar les atencions que rep la persona cuidada. Durant la reunió s’han posat en valor serveis de l’Ajuntament d’atenció a les persones grans i les activitats per a les persones cuidadores com son el taller d’autocures que es va fer el mes de setembre i la sessió informativa sobre contractació de treballadores de la llar que es va fer aquest mes d’octubre.