Aplec Turó Puigsagordi
Exposició i conferències Primera República
Miniconcerts de primavera
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Documental de Berta a Teo
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

La Consellera de Justícia lliura els certificats d’anul·lació dels judicis sumaríssims de Centelles i Balenyà

19/11/2022

La Consellera de Justícia lliura els certificats d’anul·lació dels judicis sumaríssims de Centelles i Balenyà

La Consellera de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya; Gemma Ubasart ha presidit aquest migdia a Centelles l’acte institucional d’anul·lació dels judicis sumaríssim dels municipis de Centelles i Balenyà. En l’acte celebrat al Casal Francesc Macià s’han lliurat els 15 certificats de Balenyà i els 86 de Centelles de mans de la consellera i els respectius alcaldes, Carles Valls  i Josep Paré.

L’acte ha comptat també amb el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez; la delegada territorial de Justícia a la Catalunya central, Bàrbara Minoves,  el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles, Josep Llobera i diversos regidors del consistori centellenc.

En acabar l’acte institucional la consellera Ubasart ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament de Centelles.

Prèviament, la segona sessió de les VI Jornades de Memòria Democràtica, s’ha iniciat amb la taula d’experiències a càrrec dels investigadors locals, Francesc Roma, Pep Rovira, Pere Vargas i Toni Carrasco.

Les jornades finalitzaran demà amb la caminada per la ruta dels maquis, acompanyats per l’Associació dels Gafarrons, que tindrà com a punt de sortida el Mas Cerdà de Centelles.