Aplec Turó Puigsagordi
Exposició i conferències Primera República
Miniconcerts de primavera
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Documental de Berta a Teo
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Lliurament de premis del concurs de carrers, racons embruixats i fotografies del Cau de Bruixes 2023

07/03/2023

Lliurament de premis del concurs de carrers, racons embruixats i fotografies del Cau de Bruixes 2023

A la sala de plens, el divendres 3 de març, es fa fer el lliurament dels premis dels concursos del Cau de Bruixes 2023 amb l’assistència de la majoria dels premiats. Pel que fa a la 3a edició del concurs de fotografia d’Instagram es van presentar 398 fotografies que complien les bases. Els premis van ser per: Montse Puig, la guanyadora del primer premi, que va rebre 90 euros; la segona va ser Rosa Tantiñà amb 50 euros de premi i la tercera Patricia Santos amb 30 euros de premi. Tots els premis són per a bescanviar en un local de restauració del poble.

Pel que fa al premi d’engalanar carrers, un cop valorats tots els inscrits, amb un resultat molt ajustat entre tots, el primer premi va ser per carrer de Sant Antoni amb 85 punts, el segon per a carrer de Torres i Bages i El Portal (fet per persones usuàries de la Residència Sant Gabriel) amb 83 punts, i el tercer el carrer de l’Hospital amb 82 punts. Hi havia quatre aspirants a premi.

El concurs de racons embruixats, també va tenir un resultat ajustat, es va proclamar guanyador: “L’ermità” (Capella de Jesús) 88 punts, seguit de “La Justícia” (pujada del carrer de Collsuspina) amb 86 punts i el tercer lloc fou per “L’estrella. La taverna dels Estrellats” (placeta del carrer de l’Hospital) amb 85 punts. Van optar al premi sis muntatges.

Tant l’alcalde, Josep Paré Aregall, com la regidora de cultura, Anna Chávez Calm es van mostrar satisfets del nivell assolit i de la qualitat de les obres i els muntatges.