Bibliocabina
Presentació llibre
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Centelles, Vila Cerdà

27/03/2023

Centelles, Vila Cerdà

El divendres 24 de març es va fer la presentació del projecte “Centelles, vila Cerdà”, a la Biblioteca, amb l’assistència de l’alcalde, Josep Paré Aregall i el regidor de promoció econòmica, Josep Arisa Argemí. Tot seguit es va dur a terme la presentació per part de Xavier Borràs de la consultoria Altavisibilitat i d’Irma Kappstein de l’estudi de disseny Pisca, que ha fet tota la infografia i la imatge del projecte, i es va finalitzar l’acte amb la taula de coneixement, trencant mites del personatge Ildefons Cerdà, coordinat per Anna Chávez, regidora de cultura, Francesc Magrinyà, catedràtic d’urbanisme de la UPC i especialista en el model eixample i per Laura Casanovas i Albert Reixach, com a historiadors locals.

El dissabte, 25 de març, una vintena de persones van fer la ruta interna pels vuit punts de la ruta, on a cada punt hi ha una placa identificativa del lloc i a través del QR es dirigeix a la web de l’Ajuntament on s’explica cada punt i vinculació del personatge el lloc concret.

El diumenge, 26 de març, unes 25 persones van dur a terme la ruta externa pels indrets de l’entorn de la casa Cerdà amb l’esmorzar que es va dur a terme a l’església de Santa Magdalena de Vilarestau. Es van fer explicacions a diversos punts al voltant de la casa com la font, l’antiga pedrera o els antics horts a càrrec d’Anna Chávez i Albert Reixach.