Fira de la tofona
Marius Serra
Cinema
Portada pessebre
Centelles Famílies
Concert Nadal Orquestra oberta de Centelles
Mostra artistes
Agenda Biblioteca
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Construmat i el programa Barris a Centelles

25/05/2023

Construmat i el programa Barris a Centelles

En el marc del Programa Barris, l'Ajuntament de Centelles ha assistit a Construmat, la fira de la Construcció de Barcelona.

Durant la mostra s'ha assistit a la sessió informativa sobre el Programa Barris a Barcelona, organitzada per l'Oficina Tècnica de Rehabilitació de l'Arquitectura Tècnica; s'ha pogut contactar amb altres municipis acollits Programa Barris, i també s'ha pogut veure la varietat i tendències dels productes de la construcció, especialment en relació a l'eficiència energètica dels habitatges.

Els fons Next Generation, i el programa Barris en el cas de Centelles, son una oportunitat per a la rehabilitació i eficiència energètica del parc d'habitatges.

Des de l'Ajuntament es valora la importància de les comunitats de propietaris i propietàries per a poder-se acollir a aquestes subvencions i així promoure la rehabilitació dels edificis d'habitatges en clau d'eficiència i estalvi energètic.

Per a més informació dels ajuts a la rehabilitació Next Generation, podeu contactar amb el Servei de Promoció Econòmica al carrer Nou, 11 (adreça electrònica cntl.ope@centelles.cat i telèfon 938 811 257)