Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Proclamació de Josep Paré Aregall com alcalde de Centelles

17/06/2023

Proclamació de Josep Paré Aregall com alcalde de Centelles

Josep Paré Aregall ha estat proclamat alcalde per a la legislatura 2023-2027 en el ple extraordinari municipal, convocat avui dissabte 17 de juny a les 12 del migdia, amb un únic punt a l’ordre del dia: Constitució de la nova corporació municipal i elecció de l’alcalde/essa. La taula d’edat ha estat formada per les regidores Neus Verdaguer Paré (PSC-CP) i Aina Galceran Vilardell (PSC-CP). Després de prendre possessió del càrrec de regidor o regidora els 13 membres de la corporació amb les diferents fórmules que marca la llei s’ha procedit a fer la votació secreta per a l’elecció de l’alcalde per a la legislatura 2023-2027.

El resultat de la votació ha estat: 9 vots per a Josep Paré Aregall (PSC-CP), 4 vots per Carla Ferré Castro (L’Impuls). Josep Paré Aregall ha estat proclamat alcalde de Centelles en ser el grup que ha obtingut el major número de vots populars, amb majoria absoluta.

El consistori queda format pels regidors i regidores següents: Per part del PSC-CP: Josep Paré Aregall, Josep Arisa Argemí, Anna Chávez Calm, Jordi Romeu Surriba, Aina Galceran Vilardell, Antoni Castells Preseguer, Roser Castro Baena, Neus Verdaguer Paré i Jordi Vall Pérez. Per part de L’Impuls: Carla Ferré Castro, Miquel Griera Relats, Francesc Xavier Pelao Illa i Joana Rodríguez Bergadà.

La regidora més joves del consistori, Aina Galceran Vilardell, ha agrait en el seu parlament la confiança dels votants i el fet que es doni veu a les joves. Neus Verdaguer Paré, que ha presidit la mesa d’edat, ha estat l’encarregada de donar la vara d’alcalde a Josep Paré Aregall i ha manifestat que tot l’equip seguirà treballant pel benestar dels centellencs i centellenques.

Els regidors i regidores de L’Impuls han fet un discurs amb la intervenció de tots quatre on han agraït la tasca dels regidors sortints i dels seus votants i han “estès la mà a treballar conjuntament, intercanviar opinions i buscar solucions” alhora que “serem propositius amb un treball constant i transversal”.

L’alcalde, Josep Paré Aregall (PSC-CP), ha tingut paraules d’agraïment i record a la família, als amics i també als treballadors i treballadores municipals que en el seu dia a dia estan al serveis dels vilatans i vilatanes. En el discurs ha destacat que “l’equip treballarà amb il·lusió per Centelles segueixi avançant” i ha posat en valor “l’experiència que ens avala”. “Tenim projectes i il·lusió i hem de treballar conjuntament i cooperant per fer de Centelles un poble més just, més igualitari i més sostenible”. Ha recordat alguns dels projectes amb els que s’està treballant com el Palau dels Comtes, l’illa cultural, el Vapor o el centenari de l’Electra que serà el proper 2026.

Paré ha tingut paraules de record per tots els regidors que l’han acompanyat en l’anterior mandat i per als grups que han quedat fora del consistori en els comicis celebrats el passat 28 de maig.

L’acte ha acabat amb el cant dels Segadors amb una sala de plens amb molt de públic.