Exposició romànic
Escenari secret
Campanya emergència
Cinema
Caminada popular
RunahART
Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre solidari
Mercat del Trasto
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Centelles acull un infant del programa 'Vacances en pau'

03/08/2023

Centelles acull un infant del programa 'Vacances en pau'

Roser Castro, regidora de Benestar Social, i Neus Verdaguer, regidora de Cooperació i Solidaritat, han participat en un acte organitzat pel Consell Comarcal d'Osona per donar la benvinguda als nens i nenes sahrauís que passaran l'agost a Osona com a part del programa d'acolliment temporal "Vacances en pau".

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport del Consell Comarcal d'Osona i altres entitats locals, permet que famílies d'Osona acullin infants sahrauís.

El programa "Vacances en pau" ofereix una oportunitat única per aquests infants que provenen d'un territori marcat per conflictes i dificultats. Durant uns dies, tenen l'oportunitat de gaudir d'un ambient segur i acollidor, allunyats de les complicacions de la seva realitat quotidiana. Això obre finestres de convivència, aprenentatge i intercanvi cultural i, alhora, dona a conèixer la realitat del poble sahrauí.

Enguany, una família de Centelles acull un infant sahrauí, un gest altruista que demostra el valor de l'acolliment com a eina per construir ponts entre cultures i fomentar una convivència respectuosa.

L'Ajuntament de Centelles destaca per la seva llarga col·laboració amb el programa.