Botiga al carrer
Ruta Cerdà
Alcalde respon. Instagram live
Festa solidaritat i interculturalitat
Exposició Aprofitart nens
Exposició Ombres
Aiguagim
Flama Canigó
Cinema
Dansa integrada
Futbol barri
Diada castellera
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Un agraïment a entitats, associacions i persones que fan possible la Festa Major

30/08/2023

Un agraïment a entitats, associacions i persones que fan possible la Festa Major

Comença una setmana especial, la de la Festa Major. Us animem a participar dels actes que s'han preparat del 31 d'agost al 3 de setembre.

Des de l'Ajuntament es valora el teixit social, cultural i esportiu de la vila i la Festa Major és una oportunitat per conèixer l'activitat que fan algunes d'elles durant l'any i els equipaments municipals. Agraïm les entitats, associacions i persones de la vila que s'impliquen i col·laboren en l'organització dels actes.

Entitats i associacions que hi col·laboren: Comissió de Festa Major, Mans Unides, Batukatelles, Tallers d'Art, Comissió del Centre d'art El Marçó vell, Accent Jove, Esplai Les 100 Teies, Cabrons i Bruixes de Centelles, Aquinahora Teatre, Pierrot Teatre, Centre Parroquial, Baliga Balaga, Geganters i grallers de Centelles, Agrupació Esportiva Centelles, Unió Esportiva Centelles, Associació de Petanca, Penya Escacs Centelles, Penya Escacs – Secció Billar, Orquestra Inclusiva de Centelles, Associació Sardanista 1 d'Octubre, Cor Cantus Firmus, Societat Coral La Violeta, Amics dels clàssics, Futbol Botons, Vic Kick Swing, Centelles Estudis Oberts i reciclhArt.

Podeu conèixer les entitats esportives, culturals, juvenils i lúdiques a: www.centelles.cat/entitats