Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Visita de la Presidenta del Parlament de Catalunya a Centelles

18/11/2023

Visita de la Presidenta del Parlament de Catalunya a Centelles

La Presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra Solà, ha visitat Centelles aquest dissabte 18 de novembre. Erra ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde i bona part dels regidors i regidores que formen el consistori.

L’alcalde, Josep Paré Aregall, ha agraït a la Presidenta el suport rebut quan era alcaldessa de Vic. Ha volgut fer un agraïment especial per l’acompanyament donat en l’època de la Covid a nivell de com actuar en esdeveniments com la gestió de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran, el mercat i d’altres. Paré també ha recordat que el consistori centellenc va ser rebut a Vic on se’ls va fer una visita a la Biblioteca Pilarin Bayés, acte d’on va sorgir la visita d’avui ja com a Presidenta del Parlament de Catalunya. Erra per la seva banda, amb les seves paraules ha mostrat la voluntat de seguir teixint vincles de cooperació i treball amb el territori des de l’entitat que presideix.

La visita s’ha iniciat amb la rebuda a l’ajuntament dels centellencs guanyadors al darrer concurs de Ratafia de Santa Coloma de Farners celebrat la setmana passada i, on la Presidenta del Parlament, va ser-hi present. Erra s’ha mostrat satisfeta de donar suport a iniciatives arrelades a la tradició i la cultura del país.

Seguidament s’han intercanviat diversos presents vinculats a la cultura com llibres locals i una reproducció dels gegants Perot i Coloma que enguany celebren els 75 anys. Per part del Parlament s’ha rebut com a regal institucional una senyera, la 165 que entrega la institució i elaborada amb teixits catalans. L’alcalde s’ha compromès que serà la senyera que presidirà l’acte d’inauguració de la futura biblioteca al Palau dels Comtes.

Precisament ha estat el Palau dels Comtes el darrer lloc que han visitat. En el transcurs d’aquesta visita s’han parlat de les similituds que poden arribar a tenir les biblioteques de Vic i Centelles en un futur com a centres culturals de referència.

La darrera visita d’un President del Parlament a Centelles es remunta a final dels anys noranta amb la visita de Joan Raventós a Sauva Negra.