Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Constituït el nou Consell d'Infants del curs 2023-2024

21/11/2023

Constituït el nou Consell d'Infants del curs 2023-2024

L'alcalde, Josep Paré Aregall i el regidor d'educació, Jordi Romeu Surriba, van presidir l'acte de relleu i presa de possessió dels consellers i conselleres del Consell d'infants de Centelles que es va fer el 20 de novembre a la sala de plens. 
Tant l'alcalde com el regidor van agrair a tots els infants la seva participació en el Consell i la feina feta. Paré va recordar "avui és el Dia Universal dels Infants, i per això encara ens fa més il·lusió fer aquest dia el ple constituent".

Com es fa en els darrers anys en aquest acte deixaven el càrrec sis membres, dos de cada escola: Ildefons Cerdà. Xoriguer i Vedruna Sagrats Cors, i que han estat al Consell els darrers dos anys, temps màxim del mandat pel qual són escollits a les seves escoles. Al mateix temps en van entrar sis de nous. Tots els consellers i conselleres van llegir una nota explicant com veien la seva participació i van agrair tothom el fet d'haver pogut participar en el Consell, alhora que convidaven que els companys d'escola a formar-ne part perquè, van dir, s'ho passen molt bé i treballen pel poble.

El Consell d'infants es reuneix cada mes per tractar temes d'interès tant de la comunitat educativa com del poble. Aquest curs vinent 2023-24 ja entrarà a la 15a edició.