Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

El conseller de Salut visita les noves instal·lacions del CAP

05/04/2024

El conseller de Salut visita les noves instal·lacions del CAP

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, ha visitat aquest divendres al migdia la reforma del centre d’atenció primària de Centelles, on Salut ha ampliat l’espai assistencial en 125 metres quadrats que han permès dotar de quatre noves consultes el CAP.

L’alcalde, Josep Paré Aregall, i diversos regidors de la corporació han rebut el conseller a l’entrada del centre sanitari. Li han explicat que, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril) avui s’han presentat les Rutes Saludables del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) com mostra un plafó que hi ha a l’exterior del centre sanitari.

Seguidament, el Conseller de Salut, a l’interior del centre, ha saludat a tots els professionals que hi treballen. Després de visitar les noves instal·lacions, ja en funcionament, s’ha reunit breument amb l’alcalde, Josep Paré Aregall; el primer tinent d’alcalde, Josep Arisa Argemí i els doctors Ramon Vilatimó i Sílvia Narejos per analitzar breument els serveis assistencials que es donen al municipi. La visita ha acabat amb una sessió de treball interna de la conselleria de Salut i els professionals del centre sanitari.

Prèviament, el conseller de Salut ha visitat l’ampliació del CAP de Tona.