Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

La Cabrotukada va omplir els carrers de música i ball

06/06/2018

La Cabrotukada va omplir els carrers de música i ball

El passat dissabte 2 de juny, i coincidint amb la Fira de la Ratafia, va tenir lloc la quarta edició de la CABROTUKADA.  

Com ja és tradició per aquestes dates, la Colla de Diables Cabrons i Bruixes de Centelles organitza una gran festa de percussió.

En aquest 2018 s’hi han afegit dues novetats:

* Cabrotukada solidària

A partir d’aquesta edició, els Cabrons i Bruixes col·laboraran amb alguna entitat de la zona. Aquest cop ha set amb els AMICS DELS ANIMALS (Balenyà, Seva, Osona).

* 1r Concurs d’Instagram

Durant les setmanes prèvies al dia 2, s’ha anat fent gran ressò a través del hashtag #cbtk18 per promocionar aquest concurs amb premis dels Cabrons i Bruixes per la categoria dadults i amb premis del canal de YouTube Sorpresas divertidas per la categoria infantil.

A la Cabrotukada hi venen colles d’arreu de Catalunya. Aquest any vam comptar amb dues d’infantils i cinc de grans vingudes de Pineda, Bellpuig, Vall del Ges, Llavaneres, St Feliu Llobregat, Pallejà i Ripoll. Amb el el ritme dels tabals i van omplir els carrers de música i ball durant el cercavila que va anar de la plaça del Pla del Mestre fins la plaça de Mn. Xandri. Un cop allà, cada colla va fer una breu exhibició individual on els nostres Menuts Cabrons i Bruixes van estar espectaculars i els van seguir tota la resta de Colles fins fer la cloenda d’estàtics els nostres Tabalers grans.

En acabar, els nou grups (colles convidades + Cabrons i Bruixes Menuts i Grans) van unir baquetes i van tocar tots junts els ritmes més “batukeruuus”. El sopar, servit per Can Guixa, es va fer a l’escola Ildefons Cerdà (edifici de dalt) i el feedback posterior rebut, tant per les Colles convidades com pel públic assitent, ha set ple de felicitacions. La #cbtk18 ha estat una festa plena de bon rotllo, alegria i moltes ganes de seguir endavant en les properes edicions. S’ha creat un precedent en el món de la percussió!