Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Presentat l’àlbum de l’esport local

22/06/2018

Presentat l’àlbum de l’esport local

Dijous 21 de juny es va fer la presentació de la campanya de l'Àlbum de l'esport de Centelles que recull imatges de tots els equips i esportistes individuals d'elit que hi ha al municipi amb títols de campionats de Catalunya o Espanya. L'alcalde Miquel Arisa Coma va fer la presentació. Pel regidor d'esports, Josep Arisa "es pretén fer una simbiosi entre esports i comerç, ja que s'intenten dinamitzar les compres als negocis locals a través d'aquest col•leccionable on bona part de les famílies centellenques es poden veure reflectides, ja que són moltes les que tenen vinculació d'una manera o altra amb l'esport del poble".

Xavier Serra, regidor de comerç, va dir que l'àlbum es pot recollir gratuïtament a les oficines de Promoció Econòmica i els cromos al 150 comerços participants "la campanya durarà fins que s'exhaureixin les existències". Per Josep Paré, regidor de Planificació Econòmica, són "molt importants les activitats complementàries que permeten ajudar a donar impuls al comerç local".

De l'àlbum se n'han editat 500 exemplars i 60.000 cromos. La campanya comercial és impulsada des de l'Ajuntament de Centelles s'inclou en les diferents accions dins l'àmbit del comerç que contempla el Pla de Barris i s'ha engegat aquesta setmana. S'ha fet igual que el 2011 quan es va fer l'àlbum d'Història, economia i rutes del municipi. Segons Paré "va ser una experiència molt positiva perquè hi va haver més moviment als comerços".

» Més informació