Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Centelles es solidaritza amb les víctimes de l’atemptat terrorista, participen 150 persones a la convocatòria dels 5 minuts de silenci

22/08/2017

Centelles es solidaritza amb les víctimes de l’atemptat terrorista, participen 150 persones a la convocatòria dels 5 minuts de silenci

Centelles com la majoria d’ajuntaments catalans van mostrar divendres 18 d’agost al migdia el seu rebuig a l'atemptat terrorista del dijous 17 a Barcelona i la seva solidaritat amb les famílies de les persones mortes i amb els ferits. 150 persones van participar a aquesta convocatòria, de cinc minuts de silenci, davant del ajuntament, a les dotze del migdia. L’alcalde Miquel Arisa Coma va fer un petit parlament on va demanar “1 minut de silenci, molt seny i molta tolerància ja que això convé a tothom en moment difícils com aquests”.

Igualment, l’ajuntament, a proposta de les associacions municipalistes, va penjar les seves banderes a mig pal durant tres dies, en senyal de dol.

Segons el Servei d’Emergències Mèdiques, en l’atemptat terrorista del passat dijous a Barcelona i Cambrils han mort 15 persones i 126 han resultat ferides, 120 a Barcelona i 6 a Cambrils. Són de 34 nacionalitats diferents.