Protocol seguretat oficines municipals
SANT JORDI
TEATRE
Maridatge instants
Presentació llibre
2a taula PEEC
Cinema
Pla Jove
Formació Facebook i Whatsapp
Parelles artístiques
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Sessió informativa sobre “L’oportunitat de comprar el Palau dels Comtes”

22/02/2019

Sessió informativa sobre “L’oportunitat de comprar el Palau dels Comtes”

Dimecres, 20 de febrer, es va fer al Casal Francesc Macià, la sessió informativa “L’oportunitat de comprar el Palau dels Comtes”. L’alcalde, Miquel Arisa Coma, va explicar a la vuitantena d’assistents com s’havien fet les negociacions amb la propietat. Seguidament, el primer tinent d’alcalde, Josep Paré Aregall va exposar els avantatges i desavantatges de la compra del Palau. Un representant de l’empresa Edas, encarregada del procés de participació va explicar com es duria a terme. 

Es va establir un torn de preguntes al públic on es van interessar per les diferents fases de restauració de l’immoble, el cost que suposarà al poble, quan es traurà la protecció que hi ha al carrer Hospital o com es difondrà la informació. 

Paral·lelament s’ha obert ja el procés d’implicació ciutadana i fins el 3 de març es pot respondre telemàticament a l’enquesta dels possibles usos. En format paper es podrà fer fins al 28 de febrer a les dependències de l’Ajuntament, la Biblioteca o la Casa de Cultura. 

El 5 de març es farà un taller deliberatiu per definir els possibles usos de l’espai. Es farà a les 7 de la tarda al Casal Francesc Macià. Hi podran participar les persones que treballen, viuen, estudien o utilitzen els serveis de Centelles.