Botiga al carrer
Ruta Cerdà
Alcalde respon. Instagram live
Festa solidaritat i interculturalitat
Exposició Aprofitart nens
Exposició Ombres
Aiguagim
Flama Canigó
Cinema
Dansa integrada
Futbol barri
Diada castellera
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Inaugurada l'exposició dels 20 anys del Centre Excursionista

08/04/2019

Inaugurada l'exposició dels 20 anys del Centre Excursionista

L’alcalde, Miquel Arisa Coma, i el regidor d’esports, Josep Arisa Argemí, van presidir junt amb Josep M. Parareda la inauguració de l’exposició sobre els 20 anys de l’entitat, el dia 6 d’abril. Des de l’Ajuntament es va felicitar al Centre per la trajectòria i per la feina feta i es va lliurar un trofeu, la reproducció del Portal, a Maria Rosa Aregall i Josep M. Parareda, com a grans artífexs del treball fet a l’entitat. 

Es tracta d’un recull fotogràfic de la majoria de les excursions, sortides i fets importants fins l’any 2018. També hi ha un audiovisual de les moltes activitats que s’han portat a terme durant aquests anys i que compta amb l’experiència de poder gaudir d’una instal·lació en 360 graus i 3D del pont de la via ferrada de Les Baumes Corcades que es pot fer de forma virtual. 

Aquesta mostra estarà oberta a la sala d’exposicions de Centelles (al carrer de Jesús, 25) fins al dia 5 de maig i es podrà visitar cada dissabte de 6 a 8 de la tarda i cada diumenge de dotze a dues i de sis a vuit. 

El dia 13 d’abril, a l’espai recentment recuperat de La Cira, a les 9 del vespre, es podrà seguir la projecció-conferència “Un cim, un país”, a càrrec de Toni Llavina, 22.000 quilòmetres en bicicleta, en plena autosuficiència, combinant el cicloturisme amb ascencions a les muntanyes més emblemàtiques de cada regió.  

Al mateix indret també, i com a cloenda de l’exposició, el dia 4 de Maig a les 9 del vespre, es durà a terme la projecció dels audiovisuals “10è aniversari del CCEC, passió per la muntanya” i “Ascensió al Montblanc”, a càrrec de Josep Maria Parareda i Maria Rosa Aregall.