Protocol seguretat oficines municipals
SANT JORDI
TEATRE
Maridatge instants
Presentació llibre
2a taula PEEC
Cinema
Pla Jove
Formació Facebook i Whatsapp
Parelles artístiques
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Sessió de cloenda del Consell d’Infants

05/06/2019

Sessió de cloenda del Consell d’Infants

El Consell d’Infants de Centelles va fer la sessió de cloenda del curs 2018-2019 el dilluns 3 de juny. Els dotze membres del consell es van reunir amb l’alcalde, Miquel Arisa Coma i el primer tinent d’alcalde, Josep Paré Aregall i li van fer un resum de les propostes que han treballat durant l’any. El tema d’aquest curs ha estat la igualtat de gènere. Els nens i nenes van mostrar-se especialment satisfets de l’activitat que es va fer durant el Cau de Bruixes, un escape room que va tenir molt públic i va estar molt ben valorat. 

De cara al curs vinent es treballarà en el 10è aniversari de la creació del Consell d’Infants a Centelles. Els consellers també van proposar el tema de les xarxes socials entre els joves i els seus perills i, a petició de l’Ajuntament, es tornarà a treballar el civisme. 

En la sessió també es van renovar els càrrecs dels membres que representen al poble al Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC). Els nous consellers nacionals, per als propers dos anys, seran Jana Vilaró (escola Ildefons Cerdà) i Roger Vall-llovera (escola Sagrats Cors).