Presentació seu Electradistribució
Centelles Famílies
8M 2024
Teatre, música i dansa
Portes obertes
Concert de primavera
Centelles Famílies
Exposició Glòria Giménez
Agenda Biblioteca
Il trovatore
Oller i Guerra
Cinema
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Nits de piscina amb més assistència que mai

19/07/2019

Nits de piscina amb més assistència que mai

Les nits 4, 11 i 18 de juliol, l'Ajuntament de Centelles organitza les conegudes Nits de Piscina, on s'organitzen diferents activitats a la Piscina d'Estiu de Centelles en horari nocturn (de 9 h del vespre fins a les 12 h.).

La primera nit, el 4 de juliol, va ser tot un èxit, amb una afluència de més de 350 persones. La temàtica de la nit era gaudir de dos inflables aquàtics gegants, acompanyats de música d'ambient. Les valoracions van ser molt positives i els inflables van agradar molt.

La nit del 12 de juliol, la temàtica era d'esports, junt amb la diversió d'un inflable aquàtic gegant. En una meitat de la piscina es monitorava l'activitat de waterpolo i, en l'altra meitat, es podia gaudir d'un inflable aquàtic. També hi havia una zona per jugar al tenis taula. L'afluència d'aquesta nit va ser de més de 450 persones i també va ser molt positiva i sense cap incident.

Pel que fa a l'última nit, la del 18 de juliol, l’afluència de gent va ser de més de 250 persones i, la primera hora de la nit va estar dedicada a jocs de la Wii i ja a partir de les 10 h de la nit, es va passar la pel·lícula Coco.

Aquest any, com a nova incorporació ens van acompanyar de 2 agents de seguretat que van vetllar perquè no hi hagués cap incident durant les 3 nits de piscina.