Fira tofona estiu
Botiga al carrer
Piscina estiu
Exposició Jordi Llacer
Agenda Biblioteca
Teatre Terra baixa
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Es constitueix el nou Consell d’Infants

25/11/2019

Es constitueix el nou Consell d’Infants

L’alcalde, Josep Paré Aregall i el regidor d’educació, Victor López Coronas, van presidir l’acte de relleu dels consellers i conselleres del Consell d’infants de Centelles que es va fer divendres 22 de novembre a la sala  de plens. Tant l’alcalde com el regidor van agrair a tots els infants la seva participació al Consell i la feina feta, destacant que dos dels seus membres estan al consell  a nivell nacional. 

En aquest acte deixaven el càrrec sis membres, que han estat al Consell els darrers dos anys, temps màxim del mandat pel que són escollits a les seves escoles. Al mateix temps en varen entrar sis de nous. Tant els que entraven com els que sortien i els que quedaven per fer l’any que els resta complir, van llegir una nota explicant com veien la seva participació al Consell. 

El consell d’infants el formem representants de totes les escoles de primària del municipi i es reuneixen cada més per tractar temes d’interès tant de la comunitat educativa com del poble. Aquest proper curs ja entrarà a la 10à edició.