Protocol seguretat oficines municipals
Piscina estiu
Cursa Embruixada
Entrenament cursa Embruixada
Exposició Racons oblidats Niu del Palau
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Els reietons Troneres han proclamat la disbauxa al poble abans de carnaval

12/02/2020

Els reietons Troneres han proclamat la disbauxa al poble abans de carnaval

Aquest dimecres 12 de febrer al migdia uns reietons molt especials han proclamat dia festiu de la disbauxa Tronera el dissabte 15 de febrer, dia de la rua de carnaval de Centelles. Els reietons són dos representants del grup Troneres que porta el carnestoltes enguany. Per tal de complir els seus desitjos s'han reunit amb l'alcalde, Josep Paré Aregall i la regidora de cultura, Anna Chávez Calm, als quals han llegit les seves propostes. Primer han proclamat "els nens com l'autoritat més gran del poble". 

I pels atributs que s'autoimposen proclamen: "No tenir l'obligació de portar els mitjons del mateix color, la música del cotxe la triaran ells. Els parcs i places seran sempre nostres, com a lloc de trobada pn podrem jugar sense límit, embrutar-nos i. Si s'escau, trencar les sabates". Abans d'acabar han proclamat la llibertat i absolució de totes les normes "que per imposició d'un estat opressor ens han obligat a complir. I demanem l'amnistia de tots i totes". Per acabar han convidat a tothom al carnaval. 

L'acte que no s'havia fet mai en altres carnavals, ha estat simpàtic, ja que els reietons, eren molt joves, i els costava llegir el comunicat amb fluïdesa.