Protocol seguretat oficines municipals
Piscina estiu
Cursa Embruixada
Entrenament cursa Embruixada
Exposició Racons oblidats Niu del Palau
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Confirmats nous casos de Coronavirus a Centelles

27/03/2020

Confirmats nous casos de Coronavirus a Centelles

Aquesta setmana s'han detectat nous casos de Coronavirus a Centelles, entre ells un a la residència Sant Gabriel. Des del centre s’ha informat als residents i a les seves famílies i s’està aplicant el protocol de prevenció, tot i que l’equipament, ja està aïllat des del 13 de març. El personal de la residència ha passat a formar part de l’assaig clínic que està duent a terme l’investigador Oriol Mitjà assessor de l’OMS i metge especialitzat en medicina interna i malalties infeccioses.

Us demanen de nou que seguiu estrictament el confinament i respecteu la privacitat i intimitat de les persones malaltes i les seves famílies.

Cuidem-nos, cuidem els nostres i siguem solidaris. Quedem-nos a casa.

 

 

BAN MUNICIPAL


Josep Paré Aregall, Alcalde de l’Ajuntament de Centelles,

INFORMO

En el decurs d’aquesta setmana s’han confirmat nous casos de Coronavirus a Centelles, un d’ells a la residència Sant Gabriel. Des del centre s’ha informat als residents i a les seves famílies i s’està aplicant el protocol de prevenció, tot i que l’equipament, ja està aïllat des del 13 de març. El personal de la residència ha passat a formar part de l’assaig clínic que està duent a terme l’investigador Oriol Mitjà assessor de l’OMS i metge especialitzat en medicina interna i malalties infeccioses. Agrair a CatSalut i els seus professionals la feina feta. Vull transmetre un missatge de tranquil·litat ja que s’estan seguint tots els protocols establerts.

Us demano de nou que seguiu estrictament el confinament i respecteu la privacitat i intimitat de les persones malaltes i les seves famílies. Recordeu que segueix essent una necessitat evitar la propagació, per això cal extremar les mesures d’higiene i mobilitat, protegir a les persones vulnerables, mantenir la calma, deixar treballar als professionals assistencials i seguir les indicacions oficials sobre les restriccions de circulació per la via pública. Com us recordava en el ban del 20 de març, només són permeses les següents activitats:

a) Adquisició d'aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.
b) Assistència a instal·lacions sanitàries per a urgències manifestes.
c) Desplaçament al lloc de treball per a prestació laboral, professional o empresarial.
d) Tornar al lloc de residència habitual.
e) Assistència i cura de menors, gent gran, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.
f) Desplaçament a entitats financeres.
g) Per causa de força major o per situació de necessitat.
h) Qualsevol altra activitat d’anàloga naturalesa degudament justificada.
Es permet la circulació de vehicles particulars per les vies d'ús públic per a la realització de les anteriors activitats o per posar combustible en benzineres.

Extremar les mesures individualment és l'esforç que us demanem a cada un de vosaltres ja que és del tot necessari per reduir la propagació. El missatge dels epidemiòlegs és quedar-nos a casa. El nostre també. Siguem responsables. Cuidem-nos, cuidem els nostres i siguem solidaris. QUEDEU-VOS A CASA PER PRECAUCIÓ.

Seguiu les Informacions dels canals oficials i realitzeu gestions online al CANAL SALUT.

Espai digital de la MEVA SALUT

Josep Paré Aregall
Alcalde

Centelles 27 de març de 2020