Protocol seguretat oficines municipals
Caminada popular
Botiga online
Canvi energia
Cinema Gaudí
Mercat del Trasto
Exposicio Jordi Sarrate
Teatre familiar
Agenda Biblioteca
Fira de la Tòfona
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

BAN MUNICIPAL - Mesures a tenir en compte per a la fase 2

29/05/2020

BAN MUNICIPAL - Mesures a tenir en compte per a la fase 2

Benvolguts veïns i veïnes,
El nostre municipi entra, el proper dilluns 1 de juny, en FASE 2 de desconfinament per la COVID-19 com la resta de municipis de la regió sanitària de la Catalunya Central. En el nostre municipi les mesures a tenir en compte són: 

• Oficines municipals: Reprenen l’atenció presencial al públic prioritzant la cita prèvia. Es prioritzarà l’atenció a les persones majors de 70 anys en les franges horàries reservades per aquest col·lectiu, de 10 a 12h i de 19 a 20 h i que coincideixin amb l’obertura de l’equipament. 

• Franges horàries: No hi ha franges horàries per a fer esport i passeig, excepte per a les persones majors de 70 anys que es manté de 10 a 12h i de 19 a 20h. Les trobades i reunions poden ser de màxim 15 persones. 

• Comerços: Hi pot haver un 40% de l’aforament. Només un client si no es poden mantenir el 2m de distància. Mercat setmanal s’ha ampliat l’espai i us recomanem que feu cas de les mesures de seguretat i prevenció. 

• Hosteleria i restauració: Es permet el consum dins el local en taula amb un màxim del 40% de l’aforament i preferentment amb reserva prèvia. No es pot consumir a la barra. El servei de terrasses queda igual. Els bars d’oci nocturn no poden obrir. 

• Allotjaments turístics: Reobertura al públic de les zones comunes sense superar 1/3 de l’aforament. Activitats d’animació o classes grupals (preferentment a l’aire lliure), màxim 20 persones i mantenint les normes de seguretat. 

• Mobilitat: En la fase 2 la mobilitat segueix restringida a l’àmbit de la Regió Sanitària de la Catalunya Central.

Una vegada més us vull demanar prudència i responsabilitat en el compliment de les noves mesures per tal d’aconseguir tots plegats arribar a la normalitat. Recordeu que la millor prevenció és la higiene i l’ús de la mascareta.

Josep Paré Aregall
Alcalde

Centelles, 29 de maig de 2020