Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

La regidora de Cooperació i Solidaritat participa a la constitució de la Coordinadora del Voluntariat d’Osona

07/07/2020

La regidora de Cooperació i Solidaritat participa a la constitució de la Coordinadora del Voluntariat d’Osona

Neus Verdaguer Paré, regidora de Cooperació i solidaritat de l’Ajuntament de Centelles, va participar divendres 3 de juliol a l’acte de constitució de la Coordinadora del Voluntariat d’Osona que es va fer a l’Aula Magna de la UVic.

La iniciativa va sorgir al Primer Congrés de Voluntariat d’Osona i els objectius se centren a donar veu i a divulgar les entitats membres, pont de trobada i unió entre voluntaris i entitats. La Coordinadora pretén compartir coneixements i incentivar la formació i la investigació d’una complicitat amb la Universitat de Vic.

Els primers objectius se centren en la formalització d’una plataforma a internet on es divulguin les entitats que conformen la Coordinadora i les seves activitats, amb especial atenció a la captació de nou voluntariat. S’està treballant ja en la celebració de la ‘Trobada del Voluntariat Anònim’ durant el mes de novembre, per compartir experiències dels voluntaris que han actuat especialment durant la crisi del coronavirus i presentar-los, també, una mostra de les entitats que estan treballant el voluntariat a Osona. A banda de presentar presencialment la Coordinadora en l’àmbit municipal i territorial, també ja s’està començant a treballar en el II Congrés del Voluntariat que se celebrarà el novembre del 2021 a les instal·lacions de la Universitat de Vic.