Protocol seguretat oficines municipals
Caminada popular
Botiga online
Canvi energia
Cinema Gaudí
Mercat del Trasto
Exposicio Jordi Sarrate
Teatre familiar
Agenda Biblioteca
Fira de la Tòfona
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

BAN MUNICIPAL - Confirmats casos PCR positius i aillament preventiu dels grups escolars afectats

16/09/2020

BAN MUNICIPAL - Confirmats casos PCR positius i aillament preventiu dels grups escolars afectats

Benvolguts veïns i benvolgudes veïnes, 

Avui s’han confirmat PCR positius en el municipi fruit del treball d’identificar casos. I amb l’objectiu d’evitar més contagis s’han activat de forma preventiva els protocols d’aïllament dels grups escolars afectats. 

Aquest fet posa en evidència la importància de la prevenció, de ser curosos i responsables amb les accions quotidianes que impliquin contacte social. 

Des que es va aixecar l’estat d’alarma, tant en el municipi com a l’Àrea Bàsica de Salut, s’han anat detectant casos i s’ha fet un treball preventiu que em permet posar en valor i agrair la feina feta des dels serveis i professionals sociosanitaris. Amb l’inici del curs escolar no ens ha d’estranyar que sorgeixin positius a l’entorn de les escoles i siguin habituals aquests aïllaments preventius com el que s’ha activat avui. 

Amb la voluntat de ser transparents apel·lo a la responsabilitat de les famílies i alhora demano que es respecti la privacitat de les persones afectades i el seu entorn, i que es compleixin els protocols que s’establiran, molt especialment el de complir l’aïllament preventiu per evitar la propagació del virus.

Us recordo que en el context actual cal que reforcem i extremem l’ús de les mesures de protecció i d’higiene com: 

Rentar-nos les mans amb sabó o gel hidroalcohòlic
 Fer ús de la mascareta
• Mantenir la distància interpersonal

Una vegada més us vull demanar que siguem responsables per evitar els contagis i la propagació del virus i que també siguem molt curosos en els contactes socials.

Resto a la vostra disposició, 

Josep Paré Aregall
Alcalde
Centelles 16 de setembre de 2020