Aplec Turó Puigsagordi
Exposició i conferències Primera República
Miniconcerts de primavera
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Documental de Berta a Teo
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Casos positius de COVID19 a la residència Sant Gabriel

30/11/2020

Casos positius de COVID19 a la residència Sant Gabriel

L’Ajuntament de Centelles i la residència Sant Gabriel informen que avui dilluns, 30 de novembre, s’han detectat alguns casos positius de COVID19 a la residència Sant Gabriel.

Les famílies de les persones que han donat positiu han estat informades, i totes elles, majoritàriament, evolucionen bé. S’han activat els aïllaments preventius a l’espera de repetir resultats i veure l'evolució. També s'han realitzat tests d'antígens a totes les persones residents i al personal del centre.

La residència està treballant de forma coordinada amb les diverses administracions: Centre d’Atenció Primària, Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament per tal d’aplicar tots els protocols de manera correcta i efectiva.

Donada la situació la residència queda tancada a visites i a activitats externes. Els familiars rebran informació sobre els canals de comunicació del centre per saber com evolucionen.

Per respecte a la intimitat de residents i familiars demanem que no es facin públics els noms de les persones afectades. Les famílies seran informades puntualment.

Tothom està esmerçant  esforços per contenir el brot i per seguir tenint cura de totes les persones que viuen a la residència.