Exposició romànic
Exposició romànic
Escenari secret
Campanya emergència
Cinema
Caminada popular
RunahART
Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre solidari
Mercat del Trasto
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

El Ministre de Sanitat visita el CAP de Centelles en motiu del 20è aniversari

11/12/2020

El Ministre de Sanitat visita el CAP de Centelles en motiu del 20è aniversari

Salvador Illa Roca, Ministre de Sanitat, ha fet aquest divendres, 11 de desembre, una breu visita a Centelles. És la primera vegada que el titular d’un ministeri visita la població.

En primer lloc ha anat al Centre d’Assistència Primària on ha estat rebut per l’equip directiu, els doctors Ramon Vilatimó, Sílvia Narejos i Xavier Ferrés. Després de reunir-se amb els professionals del centre on el ministre a agraït la feina feta des de l’assistència primària en aquesta pandèmia i ha pogut copsar de primera mà la gestió del COVID des de l’àmbit local. La visita s’ha emmarcat en els 20 anys del centre que es va obrir el 27 de desembre de l’any 2000. Per commemorar l’efemèride s’ha fet una foto de grup amb els professionals i tècnics del centre sanitari.

Seguidament ha anat a peu fins a l’Ajuntament, acompanyat de l’alcalde, Josep Paré Aregall i han aprofitat per intercanviar opinions amb comerços de la vila. A la plaça Major ha pogut saber de primera mà l’experiència de la pandèmia a la residència municipal per part de la directora, Magda Sibina i del responsable higiènic-sanitari, Xavier López. A l’Ajuntament ha signat al llibre d’honor i ha posat en valor la gestió municipal en el context actual.