Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Es commemoren 50 anys del primer partit femení del Barça que es va enfrontar a la UE Centelles

25/12/2020

Es commemoren 50 anys del primer partit femení del Barça que es va enfrontar a la UE Centelles

El 25 de desembre es commemora el 50è aniversari del primer partit de la Selecció Ciutat de Barcelona -embrió del que seria el Barça femení­-,  que va jugar al Camp Nou contra la Unió Esportiva Centelles, davant de 60.000 aficionats.

Segons han corroborat algunes de les protagonistes d'aquella jornada, l’equip centellenc que va disputar aquell partit, el dia de Nadal de 1970, estava format per: Rosa Fontseca, Antònia Corominas, Mariló Corominas, Laura Grau, Pilar Vila, Margarita Garriga, Montserrat Garriga, Juanita Garriga, Immaculada Fontarnau, Antònia Viñolas, Margarita Freixer, Immaculada Garet, Margarita Fabré, Rosa Riera, Roser Vilà, Dolors Vilà, Montse Aribau, Marta Vallier, Monte Santigosa, Tere Vila, Teresa Vilasís, Dolors Barceló, Paqui Triguero i tres noies més de l’equip de Roda que van baixar per a reforçar l’equip. L’entrenador era Ramon Garriga.

Als anys 70 la UE Centelles tenia dos equips femenins, segons recullen publicacions de l’època.

El partit va ser força disputat i va acabar amb empat a 0 gols, a la tanda de penals es va imposar el Barça per 4-3. Les jugadores de Centelles lluïen equipació de color groc.

El proper 6 de gener el Camp Nou tornarà a acollir un partit femení enfrontant en Barça Femení i l’Espanyol.