Protocol seguretat oficines municipals
8m
Centelles families
Portes obertes
Pla Jove
Una nit amb el Mag Lari
Exposició animalades
Cinema
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Comprat un pis al carrer de la Font Calenta per habitatge social

18/02/2021

Comprat un pis al carrer de la Font Calenta per habitatge social

L’Ajuntament ha comprat un habitatge al carrer de la Font Calenta per a destinar-lo a ajuda social. Dimecres, 17 de febrer es va signar la compra a l’Ajuntament, davant notari, amb el representant de l’entitat bancària propietària del pis i l’alcalde, Josep Paré Aregall.

El regidor d’Habitatge, Víctor Barquer Cruz, destaca la importància de disposar d’aquests tipus de pisos, “a Centelles ja tenim quatre habitatges socials, dos en lloguer de llarga durada i dos per a estades temporals”. El pis té una superfície d’uns 69 metres quadrats i s’ha adquirit per 35.000 euros. Barquer va explicar que “ens acollirem a un ajut que pot ser de més del 80% de la compra i després es sol·licitarà un ajut per a fer un servei de rehabilitació i poder-lo deixar en condicions. Un cop acabat tant es podrà destinar a famílies, com a diverses habitacions per a necessitats puntuals”. Per Barquer aquestes mesures són importants per “atenuar la problemàtica de l’habitatge com a causa de la vulnerabilitat social”.

Per la seva banda, l’alcalde va explicar que “l’operació s’ha fet amb un ajut de la Diputació de Barcelona de compra d’habitatge ja que aquest organisme, des del seu Servei d’Habitatge, incentiva que els municipis adquireixin pisos per a posar-los al servei de les persones en situació de vulnerabilitat”.