Fira de la tofona
Marius Serra
Cinema
Portada pessebre
Centelles Famílies
Concert Nadal Orquestra oberta de Centelles
Mostra artistes
Agenda Biblioteca
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Creació de la Taula de participació d’Educació+Cultura

26/03/2021

Creació de la Taula de participació d’Educació+Cultura

L’any 2019 es va aprovar el Pla Estratègic d’Educació +Cultura, amb 4 eixos de treball i 80 accions a desenvolupar, realitzat amb la implicació de molts agents educatiu i cultural i la ciutadania de Centelles.

L’objectiu del Pla és desplegar l’educació i la cultura amb tot el seu potencial des de una perspectiva de treball transversal que tingui en compte en les seves accions la inclusió, la sostenibilitat i la emprenedoria.

A finals de l’any passat es va constituir el grup motor del Pla, format per ciutadanes de diferents àmbits i professionals de l’ajuntament, per impulsar el Pla d’acció a desenvolupar durant els anys 2021-2022.

Ara és el moment de concretar conjuntament les prioritats a fer els dos propers anys i per això es crea aquest nou espai de participació ciutadana que ha de ser la Taula d’Educació+Cultura on entitats, grups, ciutadanes, mestres, artistes, etc… puguin participar en el debat sobre les accions a prioritzar, crear sinergies entre grups i entitats o participar en un grup de treball.

La primera trobada de la Taula oberta a tothom serà el dimarts 13 d’abril a 2/4 de 8 del vespre al Casal Francesc Macià.

» Inscripcions a la Taula d’Educació +Cultura