Imprimir Ajuda'ns a millorar + Extra Escolars Centelles

+ EXTRA escolars CENTELLES és un projecte impulsat per part de totes les AFAs dels centres escolars de Centelles i de l'Ajuntament, amb l'objectiu de coordinar l'oferta d'activitats extraescolars de forma conjunta i d'oferir noves activitats atractives pels infants i adolescents del municipi.

Entre totes i tots hem elaborat una oferta rica i equilibrada que permet fer qualsevol activitat a qualsevol centre educatiu, de tal manera que s'amplien les oportunitats educatives més enllà de l'escola.

Informacions pràctiques:

  • Les inscripcions es podran fer fins al 30 d'agost de 2024.
  • Totes les activitats i tallers són de durada del curs escolar 2024-2025. Començaran la setmana del 16 de setembre i acabaran l'última setmana del curs escolar.
  • ASSIGNACIÓ DE PLACES: En cas d'haver-hi més demanda que places ofertades, es donarà prioritat a l'alumnat que ja feia l'activitat el curs passat i es seguirà l'ordre d'inscripcions per tal de fer l'assignació. La plaça se us confirmarà a partir del dia 6 de setembre de 2024.
  • Totes les activitats de tarda estan obertes a tot l'alumnat dels centres educatius de Centelles. Les activitats de migdia van adreçades exclusivament a l'alumnat de cadascun dels centres on es fan.
  • Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure un correu electrònic a cntl.cultura@centelles.cat

Oferta d'activitats extraescolars curs 2024-2025

Més informació

Responsable polític

Responsable tècnic