Col·laboradors Ajuntament de Centelles Helitrans Pyrinees Tallers Sala Boreas Aeronautics Societat coral 'La Violeta' Alella Vinícola Juvé y Camps Cervesa del Montseny Artesana Ratafia Bosch TV3 Catalunya Ràdio

Vesprades de Tardor

Els colors de l’equinocci d’hivern ens inspiren per organitzar una nova edició de les Vesprades de Tardor. Colors molt diferents que un al costat de l’altre creen una harmonia natural i perfecta, igual com els concerts d’estils diferents que hem programat a les Vesprades.

I com cada any el festival de música de Centelles fa un pas endavant, aquesta vegada portant a formacions musicals en tots els concert, i no només a solistes. Pels joves intèrprets tindrem dues formacions de cambra, primer la jove Orquestra de Cambra de L’Escola de Música de Centelles amb un repertori variat, i a la segona part el Quartet Coll de l’EMVIC, amb el primer quartet per a cordes de Schubert. Tots ells joves estudiants de la comarca d’entre 16 i 18 anys, alguns d’ells ja fent estudis superiors de música. El divendres Leila i la seva formació ens portarà tota la calidesa i l’elegància del jazz i del soul, i tal com ja han fet davant d’altres públics, com en el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, ens endinsaran en el seu món tranquil, ple de ritmes i colors. El dissabte, com cada any, convertirem la sala de la Violeta en un tablao flamenco, amb toque, cante i baile, en aquest cas de la mà del sextet que ens proposa el jove guitarrista de l’ESMUC Juan Antonio López: un flamenco d’autor, jove i fresc, amb pinzellades d’altres corrents musicals. I finalment diumenge tindrem el privilegi de gaudir de l’experiència i el bon fer d’una formació estable de la comarca que ens representa a tots, l’Orquestra de Cambra de Vic, amb un concert d’alt nivell dedicat als més petits: “Pere i el Llop” de Prokovief, i amb la projecció dels dibuixos que hauran fet els alumnes més joves dels Tallers d’Art de Centelles, continuant amb la intenció de les Vesprades d’unir diferents expressions artístiques.

Així un any més apostem per joves músics del territori amb una clara devoció per fer néixer l’afició musical als més petits, i oferint la millor qualitat musical, els tres pilars que defineixen el projecte de les Vesprades de Tardor de Centelles.

Apropeu-vos i gaudiu dels milions de colors que posem davant vostre, per passar de la millor manera els vespres de l’equinocci d’hivern.


Conegueu els músics de les Vesprades de Tardor en la sessió post-concert, compartint amb ells una beguda per gentilesa dels nostres col·laboradors.

UBICACIÓ

Centelles . C/Anselm Clavé, 3. "La Violeta"


Mostra un mapa més gran

Entrades 8€.
Aforament Limitat.
Abonament pels 4 concerts 28€.
Reserva d'entrades: vespradesdetardor@gmail.com
Entrades anticipades al Punt Jove el PIPA C/ Jesús, 25 Centelles, de dilluns a dijous de 17 a 20h. Divendres de 10 a 13h i de 17 a 19h

PROGRAMA

Dijous 26 de novembre - 20:15h

JOVES INTÈRPRETS (Orquestra de Cambra de l’Escola de Música de Centelles i Quartet Coll de l’EMVIC) [+] més

Local Violeta
Preu: 8€ (5€ Alumnes)


Divendres 27 de novembre - 22:00h

LEILA (Jazz/Soul) [+] més

Local Violeta
Preu: 8€


Dissabte 28 de novembre - 22:00h

JUAN ANTONIO LÓPEZ SEXTET (Flamenco) [+] més

Local Violeta

Preu: 8€


Diumenge 29 de novembre - 17:00h

"PERE I EL LLOP" de Sergei Prokófiev, amb L'Orquestra de Cambra de Vic (Clàssica/Conte sinfònic) [+] més

Casal Francesc Macià

Preu: 8€


ESCENOGRAFÍA

Es projectaran durant el concert de "Pere i el Llop" de l'Orquestra de Cambra de Vic els dibuixos que han fet els alumnes dels Tallers d'Art de Centelles (coordinat per Eulàlia Llopart, Marta Postico i David Casals) inspirant-se en l'obra de Sergey Prokóvief.
S'exposaran igualment aquests dibuixos a la sala de La Violeta durant tot el festival.

SEGUEIX-NOS A:

Facebook Twitter YouTube