Col·laboradors Ajuntament de Centelles Tallers Sala Boreas Aeronautics Alella Vinícola Juvé y Camps Ratafia Bosch

Vesprades de Tardor

Un any més amb l’equinocci de tardor arriben les Vesprades de Centelles. Quatre dies amb la millor música composta i interpretada per joves talents. Quatre concerts, amb quatre estils musicals diferents, com a imatge de la diversitat cultural del nostre poble i per tal que tothom s’hi senti representat.

El festival arrenca el dissabte 21 d’octubre amb el concert de jazz manouche del guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña: “Boston Bridges”. Tota la tradició del gypsy jazz dels grans Django Reinhartd i Stephan Grappelli en directe. Centelles serà París per unes hores; us ho perdríeu?

El diumenge tindrem una jove promesa del flamenc. Si l’any passat vam descobrir que es pot fer flamenc del bo amb piano, aquest any farem la prova amb el violí. La jove violinista Elisa Prenda ens ofereix el seu projecte “Alauda”, un concert de pur flamenc jondo, però amb mestissatge de jazz i música llatina, i amb temes inspirats en obres de Pablo Sarasate o Manuel de Falla. Un regal únic i imprescindible.

El següent cap de setmana, dissabte 28 d’octubre, la cantautora Gemma Humet ens presenta el seu últim disc, “Encara”. Serà un concert en format trio. Per tant un concert íntim, com si fos una trobada entre amics, gaudint d’una veu fantàstica, lletres amb molt de caliu i una energia purificadora.

Clausurarem les Vesprades de Tardor el diumenge 29 d’octubre amb un concert de clàssica rememorant el 450 aniversari del naixement de Claudio Monteverdi. L’Ensemble Vox Harmònica ens ofereix un joc de cites creuades interactiu amb el “Club Monteverdi”. Un concert teatralitzat, en el qual a través de la música de Monteverdi es viuen situacions absolutament contemporànies, on totes les passions humanes bàsiques s’hi expressen. Passions que segur tu has sentit alguna vegada, i que amb el llenguatge universal de la música les sents de nou com si fos la primera vegada.

Veniu a les Vesprades de Tardor!. Us anirà bé. L’experiència és catàrtica.

UBICACIONS

CASAL FRANCESC MACIÀ
C/ Anselm Clavé, 9
08540 CENTELLES
CENTRE PARROQUIAL
C/ Marquès de Penyaplata, 14
08540 CENTELLES

 


Mostra un mapa més gran


Venda d'entrades una hora abans a taquilla.
Preu:
8 €
Aforament Limitat.

PROGRAMA

Dissabte 21 d'octubre
21h - Centre Parroquial
"Boston Bridges", concert de jazz manouche amb Albert Bello i Oriol Saña [+] més
 
Diumenge 22 d'octubre
18.30h - Casal Francesc Macià
"Alauda", concert de flamenc amb la Companyia d'Elisa Prenda [+] més
 
Dissabte 28 d'octubre
21h - Casal Francesc Macià
"Encara", últim disc de Gemma Humet [+] més
 
Diumenge 29 d'ocutbre
18.30h - Centre Parroquial
"Club Monteverdi" amb el Vox Harmònica Ensemble [+] mésESCENOGRAFÍA

A càrrec dels alumnes dels Tallers d'Art de Centelles

SEGUEIX-NOS A:

Facebook Twitter YouTube