Col·laboradors Ajuntament de Centelles Tallers Sala Boreas Aeronautics Alella Vinícola Juvé y Camps Ratafia Bosch

Vesprades de Tardor

A la tardor, a Centelles, durant uns dies, quan arriba el vespre, gaudim de la millor música en directe. Vénen músics d’arreu, joves talents, per fer-nos gaudir amb el seu art. L’art de transmetre i fer-nos néixer emocions amb el llenguatge abstracte i màgic de la música.
Han arribat les Vesprades de Tardor. Aquest any hem programat tots els concerts en un cap de setmana per fer-vos-ho més fàcil. I tots els concerts seran al teatre del Casal Francesc Macià, per exigències de les formacions.
Formacions, totes elles, de luxe: arrancarem el divendres amb el flamenc fresc i energètic de la jove pianista Mélodie Gimard i la seva companyia; el dissabte ve l'emergent cantautora catalana Judit Neddermann, amb tota la seva banda, per presentarnos el seu segon disc; el diumenge al matí tindrem el concert dels joves intèrprets, aquest any amb alumnes de les escoles de música municipal de Centelles, Homonay de Torelló i del Conservatori de Vic; i el diumenge a la tarda, en el concert de clausura, podrem conèixer l’excel·lència del Quartet Brossa, que ens transportarà per l’ànima amb dues obres sensacionals, el quintet de Mozart per clarinet i l’obra “Five Tango Sensations” de Piazzolla, amb la col·laboració d’un actor i d'una ballarina de dansa contemporània. Quatre concerts d’estils diferents i de gran qualitat musical, oferts per joves artistes. Aquesta és la definició del festival.
Com cada any, els Tallers d’Art de Centelles han preparat una escenografia relacionada amb la música del festival, per fer l’exercici amb joves alumnes de relacionar música i pintura.
I, com sempre, a cada concert farem un maridatge, per gentilesa dels nostres col·laboradors, amb la intenció que estigueu una estona amb nosaltres i pugueu
conèixer els músics, si us ve de gust.
No hi doneu més voltes, és impossible de decidir, definitivament aquest és l’any de comprar l’abonament per a tots els concerts!
Veniu i gaudiu amb nosaltres d'un cap de setmana amb la millor música!

UBICACIÓ

CASAL FRANCESC MACIÀ - C/ Anselm Clavé, 39 Centelles


Mostra un mapa més gran

Concerts: 8€ / reduïda: 6€
Concert Joves intèrprets: 5€ / reduïda: 3€
Abonaments: 23€
Aforament Limitat.
Venda entrades anticipades (numerades): centellescfm@gmail.com
*Preu reduït: amb el Carnet Jove, el Carnet d’Estudiant, el Carnet de la Biblioteca, persones en atur, alumnes i professors escoles de música participants al concert dels joves intèrprets.

PROGRAMA

Divendres 21 d'octubre - 22:00h

Flamenc amb piano MELODIE GIMARD - NUMEN [+] més


Dissabte 22 d'octubre - 22:00h

Cantautora JUDIT NEDDERMANN [+] més


Diumenge 23 d'octubre - 11:00h

Joves intèrprets [+] més
Escola de Música de Centelles: Maria Valldeoriola, Stella Pacheco
Conservatori de Vic: Maria Erra, Jofre Bardolet, Pau Vendrell.
Centre Homonay Torelló: Darío Ionio, Mariona Fontserè, Carla Mejía.


Diumenge 23 d'octubre - 19:00h

Clàssica amb actor i dansa contemporània [+] més
QUARTET BROSSA amb Francesc Puig (clarinet),
Elias Barberà (actor) i Iera Delp (dansa)

ESCENOGRAFÍA

A càrrec dels alumnes dels Tallers d'Art de Centelles

SEGUEIX-NOS A:

Facebook Twitter YouTube